Persoonlijk traject

Van gewoonte naar passie en vervulling

Je bent redelijk tevreden met je leven, maar soms heb je een onbevredigd gevoel, alsof je nog niet op jouw bestemming bent aangekomen.

In dit traject van vier maanden ga ik met jou dieper in op allerlei levensgebieden, waaronder werk, relaties, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. We onderzoeken met compassie en respect of jij echt doet wat klopt voor jou en wat jouw diepere verlangens in de weg staat.

Je gaat jezelf op een dieper niveau ontmoeten, moeilijkheden transformeren, zodat het leven nog meer in jou gaat stromen. Vier maanden persoonlijke begeleiding geeft de mogelijkheid om oude patronen in jezelf te doorbreken en onbekende delen in jezelf binnen te gaan. Dit vraagt om moed. Wanneer het je lukt, geeft dit enorm veel zelfvertrouwen, innerlijke rust en inspiratie. Je leert om jezelf serieus te nemen en jouw authenticiteit op de eerste plaats te zetten. Van hieruit kun je je leven opnieuw vormgeven.

Je leert om jezelf serieus te nemen en jouw authenticiteit op de eerste plaats te zetten.

Wat levert dit traject je op?

 • Je groeit in het vermogen aanwezig te blijven bij gevoelens die je als onplezierig hebt bestempeld en groeit zo in innerlijke kracht.
 • Je ontdoet je van belemmerende overtuigingen, zodat je groeit in zelfvertrouwen en het mooiste van jou tevoorschijn kan komen.
 • Je leert de diepere verlangens achter jouw verlangens kennen, zodat je in contact komt met waar het werkelijk overgaat in jouw leven.
 • Je ziet in dat het belangrijk is om jezelf serieus nemen, aandacht aan jezelf te geven. Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor een ander zorgen.
 • Je leert minder vatbaar te zijn voor je innerlijke kritische stem, zodat je meer jezelf kunt zijn bij anderen.
 • Je voelt je minder verantwoordelijk voor de pijn van anderen.
 • Je groeit in het vermogen om los te laten en leert dat loslaten iets anders is dan de verbinding verbreken.
 • Jouw zelfgevoel wordt steviger waardoor je minder de erkenning van anderen nodig hebt.
 • Je kan gemakkelijker grenzen aangeven.

Over Maryse

Ik werk intuïtief en probeer precies aan te sluiten bij wat bij jou resoneert. Mijn werk is erop gericht om de tendens om aan jezelf te sleutelen stop te zetten en waarachtig geïnteresseerd te zijn in hoe je je daadwerkelijk voelt. Jouw lichaam zal als vanzelf beginnen te vertellen. Hoe meer wij ons hierop afstemmen, hoe meer wij ons door het Zijn, het Mysterie, of hoe jij het noemt, kunnen laten leiden.

Ik gun je om te ontdekken hoe bijzonder het is om de reis naar binnen te maken. Je zult ervaren dat het leven het beste met je voorheeft, misschien juist door obstakels op jouw levenspad te brengen.

In 2010 ben ik met mijn coachopleiding gestart bij het Centrum voor Zijnsoriëntatie in Zeist. Drie jaar later ben ik naast mijn coachopleiding student geworden bij de Ridhwanschool waar ik tot op heden veel van leer en door geïnspireerd word. Sinds 2020 volg ik training en supervisie bij de Dharma School. Zonder al mijn leraren had ik niet dit diepgaande en inspirerende pad kunnen lopen en daar ben ik hen heel dankbank voor.

“Zolang je niet je eigen pad bewandelt, blijft je ziel je roepen.”

PERSOONLIJK TRAJECT - PRAKTISCHE INFORMATIE

Om jouw transformatieproces handen en voeten te geven, zodat het niet bij ideeën blijft, maken we gedurende het gehele proces gebruik van een concreet stappenplan.

Om dit pad werkelijk te kunnen lopen, vraag ik je dagelijks (simpele) oefeningen te doen. Het vraagt oefening om dat wat je leert, te verankeren.

Praktische informatie

 • Een intakegesprek waarbij wij onderzoeken of dit traject bij je past
  (kosten € 90,- incl. BTW, die bij deelname in mindering worden gebracht)
 • Een traject van 4 maanden
 • 12 sessies van 75 min – 2 uur. Kortdurende sessies worden afgewisseld met langere sessies
 • Eenmalig in te vullen vragenlijst
 • Oefeningen om thuis te doen
 • Vragen die ik je toestuur die jou thuis helpen om te reflecteren
 • Een aantal van de 12 sessies zullen in de natuur plaatsvinden
 • (Geleide) meditaties, visualisaties, Voice Dialogue en lichaamswerk
 • Tijdsbeslag: 30 minuten per dag

Locatie en investering

Locatie: IJsselburcht 3 in Arnhem en in het heuvelachtige gebied bij Velp

Prijs: € 1900,- incl. BTW voor particulieren

Heb je interesse?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en heb je het gevoel dat ik misschien voor jou van betekenis kan zijn, meld je dan aan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Reviews

Nieuwsbrief

Ontvang ook mijn inspiratie

Wil je eens in de 2 maanden waardevolle kennis en inspiratie ontvangen? Met blogs, tips en reflectievragen die je helpen bij je persoonlijke groei? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.