INDIVIDUELE BEGELEIDING

In mijn praktijk of in de natuur

Je hebt je eigen verlangens en behoeften onderdrukt en je aangepast aan anderen. Ongemerkt ben je jezelf daardoor kwijtgeraakt. Met alle gevolgen van dien. Je hebt de neiging om in een groep onzichtbaar te worden, je hebt moeite anderen te begrenzen en voor jezelf op te komen.

Als je heel eerlijk bent naar jezelf, besef je dat jouw leven op veel fronten niet meer klopt. Fysiek heeft dit zijn tol geëist en ervaar je gevoelens van zinloosheid en vermoeidheid. Je wilt het graag anders, maar weet niet hoe.

Wat ik doe, is jou te helpen om te vertragen en met een vriendelijke en uitnodigende houding in jezelf geïnteresseerd te zijn. We gaan dus in tegen de tendens van je dagelijkse zelf om weg te lopen voor jezelf. De kunst is heel dicht bij je lichamelijke ervaring te blijven en je gevoelens helemaal toelaten zoals ze zijn en daar help ik je bij. Als er gevoelens zijn die moeilijk zijn om toe te laten, geef je jezelf toestemming om het moeilijk te mogen vinden, want dat is op dat moment waar je bent. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Zo eenvoudig dat we het over het hoofd zien.

Als je in staat bent dat wat er is, er te laten zijn, dan opent zich iets. Je zal zien dat je hart een sprong maakt als hetgeen wat eigenlijk waar is, eindelijk gevoeld mag worden.

Je hoeft niet meer met jezelf in strijd te zijn. Dat waar je altijd voor wegrent, mag eindelijk in jouw bewustzijn komen. Er is een moment van vrijheid. De energie die vastzat in je weerstand kan nu weer stromen. We zijn dus niet bezig een betere versie van jezelf te maken, maar de in jouw ogen gebrekkige versie te verwelkomen. Heelheid treedt dan als vanzelf op.

Ons lichaam vertelt… Wij hoeven alleen te luisteren

Als vanzelf zul je gaan begrijpen waarom je je leeg, opgejaagd, verdrietig, gefrustreerd, etc. voelt. Al jouw gevoelens zijn poorten naar iets diepers in jou… Misschien leer je je op een geheel nieuwe wijze kennen en zie je dat je je hele leven kleiner hebt gemaakt dan je eigenlijk bent. Onze ware aard is veel ruimer, krachtiger en liefdevoller dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

In onze sessies kom je hier weer mee in verbinding en kan jouw innerlijk vuur weer branden. Stukje bij beetje kom je van binnenuit weer in contact met je authentieke wil. En niet alleen met je wil, maar met alles dat zo bevroren is geraakt; je vreugde, je kracht, je enthousiasme, je creativiteit… Zonder schuldgevoelens kan je de vrijheid gaan ervaren om de richting op te gaan die je eigenlijk wilt.

Wat je nodig hebt is al in jou aanwezig, maar het vraagt jouw liefde en respect om ermee in contact te komen.

Als jij je blijft openstellen en elke keer bereid bent, jezelf en je leven te accepteren, zul je tot de ontdekking komen dat je helemaal goed bent zoals je bent. Jouw aard is niets anders dan inherente goedheid. Hoe meer je het in jezelf ontdekt, hoe meer je het naar anderen zult uitstralen. Hoe meer je gaat vertrouwen op het leven en je kan laten leiden. Door alsmaar aandachtig te zijn, toe te staan en los te laten, zul je ontdekken dat dingen vanzelf gemakkelijker zullen gaan. Je leeft meer in overeenstemming met het leven zelf.

Over Maryse

Ik werk intuïtief en probeer precies aan te sluiten bij wat bij jou resoneert. Mijn werk is erop gericht om de tendens om aan jezelf te sleutelen stop te zetten en waarachtig geïnteresseerd te zijn in hoe je je daadwerkelijk voelt. Jouw lichaam zal als vanzelf beginnen te vertellen. Hoe meer wij ons hierop afstemmen, hoe meer wij ons door het Zijn, het Mysterie, of hoe jij het noemt, kunnen laten leiden.

Ik gun je om te ontdekken hoe bijzonder het is om de reis naar binnen te maken. Je zult ervaren dat het leven het beste met je voorheeft, misschien juist door obstakels op jouw levenspad aan te brengen.

In 2010 ben ik met mijn coachopleiding gestart bij het Centrum voor Zijnsoriëntatie in Zeist. Drie jaar later ben ik naast mijn coachopleiding student geworden bij de Ridhwanschool waar ik tot op heden veel van leer en door geïnspireerd word. Sinds 2020 volg ik training en supervisie bij de Dharma School.

Zonder mijn leraren had ik niet dit diepgaande en inspirerende pad kunnen lopen. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit prachtige werk op mijn beurt door mag geven aan jou. Mijn begeleiding is liefdevol, diepgaand en deskundig.

“There is a voice that doesn't use words. Listen.”

Rumi

INDIVIDUELE BEGELEIDING - PRAKTISCHE INFORMATIE

In een online-kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bekijken we of mijn manier van begeleiden bij je past. Op onze eerste afspraak stemmen we samen de duur van de sessies af afhankelijk van wat je wilt en nodig hebt.

Kortdurende coaching

  • Een online-kennismakingsgesprek (gratis)
  • Een in te vullen vragenlijst
  • Een sessie duurt 75 minuten en kost voor particulieren € 80,- incl. BTW

Locatie: Mijn kantoor is gevestigd in het Bedrijvencentrum Lorentz, aan IJsselburcht 3 in Arnhem.

Ben je vroeg of wil je nog even blijven, dan kan je in het Grand café nog wat drinken of eten.

Individuele coaching in de natuur

In de natuur kunnen we voelen dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel. De natuur straalt bovendien rust uit en geeft je de ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Ik laat je graag een coachsessie in de natuur ervaren.

Voor onze sessie spreken we af in het heuvelachtige landschap bij Velp. Al wandelend luister ik naar hetgeen jij in jezelf wilt onderzoeken. Op een gegeven moment nodig ik je uit om materiaal waar de natuur rijk aan is te gebruiken om jouw actuele thema te symboliseren. Dit wordt ook wel een opstelling genoemd. Ik begeleid jou daarbij door de juiste vragen te stellen en een sfeer te creëren waarbij jij je op je gemak voelt. Na anderhalf uur lopen we weer terug.

Over natuurcoaching

  • Een gratig online-kennismakingsgesprek
  • Een opstelling naar aanleiding van jouw thema
  • Een sessie van 1,5 uur
    In het heuvelachtige landschap bij Velp


Prijs: € 110,- incl. Btw

Heb je interesse?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en heb je het gevoel dat ik misschien voor jou van betekenis kan zijn, meld je dan aan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Reviews

Nieuwsbrief

Ontvang ook mijn inspiratie

Wil je eens in de 2 maanden waardevolle kennis en inspiratie ontvangen? Met blogs, tips en reflectievragen die je helpen bij je persoonlijke groei? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.