Over Maryse

Mijn leven heeft veel gelukkige momenten gekend als kind, echtgenoot, moeder en eigen ondernemer. Maar er waren ook dieptepunten. Op al die momenten had ik het gevoel dat ik tekortschoot in die rollen die ik had aangenomen.

Maar juist de moeilijke tijden hebben mij geleerd mijzelf staande te houden en juist de diepste dalen om te zetten in persoonlijke groei. Het heeft geleid tot diepgaand contact met mijzelf, een onderzoek dat mij enorm fascineert en mij bij mijn passie heeft gebracht. Ik vind het zo bijzonder dat een mens in staat is zijn eigen psyche en zijn eigen wezen te onderzoeken en te doorgronden.

Meer vervulling, gezondheid en vreugde

Na vele jaren heb ik dan ook de onderneming waar ik mede-eigenaar van was achter mij gelaten en ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik wil mensen laten ervaren dat het leven het beste met ze voorheeft, misschien juist door obstakels op hun levenspad.

Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

Het vraagt alleen om veel begrip en zelfacceptatie om dit aan te gaan. Maar we kunnen een vrijer mens worden. Die bevrijding stelt ons in staat om een leven te leiden dat meer in overeenstemming is met onze diepste verlangens en met meer vervulling, gezondheid en vreugde.

OPLEIDINGEN

  • Doctoraal Nederlands Recht
  • Meditatiecursussen bij de Westerse Boeddhisten Orde
  • Opleiding NLP-Practioner
  • Coachopleiding bij het Centrum voor Zijnsoriëntatie
  • Scholing bij de Ridhwanschool
  • Natuurcoaching bij Innersteps
  • Nascholing en supervisie bij de Dharma School


Naast bovengenoemde opleidingen heb ik voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling deelgenomen aan familie-opstellingen, Helende Reis van Brandon Bays en Past Reality Integration van Ingeborg Bosch.

“That is what the Truth does: lifts and lets us fly.”

St. Catherine of Siena

VERWONDERING OVER HET LEVEN

Ik ben gefascineerd door vragen als ‘wie ben ik’, ‘waarom ben ik op aarde’ en ‘wat is mijn bestemming?’. Vragen waar ik waarschijnlijk de rest van mijn leven mee bezig mag zijn. Hoe meer antwoorden er komen hoe meer ik weet dat ik nog weinig weet en hoe meer nieuwsgierigheid er is om nog meer te ontdekken. Het leven begint steeds meer aan te voelen als een groot wonder. Dit ervaar ik ook sterk in de natuur. De natuur heeft een belangrijke rol gespeeld en daar ben ik dan ook regelmatig wandelend te vinden.

Verder houd ik van mooie muziek, boeken en gedichten.

Zullen we kennismaken?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en heb je het gevoel dat ik misschien voor jou van betekenis kan zijn, meld je dan aan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Nieuwsbrief

Ontvang ook mijn inspiratie

Wil je eens in de 2 maanden waardevolle kennis en inspiratie ontvangen? Met blogs, tips en reflectievragen die je helpen bij je persoonlijke groei? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.